Пламен Моллов  няма да остане част от партията на Стефан

...
Пламен Моллов  няма да остане част от партията на Стефан
Коментари Харесай

Стефан Янев не иска Моллов за учредител на партията си: Първо да си изчисти името!

Пламен Моллов  няма да остане част от партията на Стефан Янев. Това заяви Янев в предаването " Денят онлайн " по. Причината са твърдения за рушвет към изпълнителния шеф на БАБХ проф. доктор Христо Даскалов.

" Учредяването на партията следва да се организира тази неделя в НДК. Г-н Моллов при тези разкрития няма да бъде част от учредителите. Когато се създадат нужните следствия и той надлежно си почисти името – дай боже - тогава можем да мислим за някакво взаимно бъдеще. Но сега не, ” посочи Стефан Янев.

В устава на новата партия ще има задоволително механизми, с които хора, които желаят партийно участие и го получат впоследстие да бъдат отстранявани при съществуване на подозрения за злоупотреби или нарушавания на законите, добави Янев. „ Доброто име на всеки един човек е значимо ”, заключи той.

В коментар на въпроса дали при предварителни избори би бил длъжностен министър председател, той уточни: „ По тази тематика не съм разговарял с президента Радев, защото явно се занимавам със личен партиен план и няма по какъв начин да мислим за подобна съвместна изява. Всъщност не чакам такова предложение и не бих го приел, защото имам задоволително работа с партийния план ”.

 

Снимка: Стоп кадър - списък

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР